Over Veronique Donia Nota

Het voelen van sfeer en omgeving was van kind af aan bij mij aanwezig maar het denken nam de overhand. Van nature heb ik gezonde nieuwsgierigheid en interesse naar mensen, onder andere wat hen beweegt en hoe zij in het leven staan. Voordat ik in aanraking kwam met Haptonomie, heb ik eerst ruim 20 jaar mensen begeleid binnen verschillende commerciële organisaties maar ook bij Gemeenten en overheid instanties.

Na het lezen over Haptonomie en een ervaring met Haptotherapie, ben ik de Post-HBO opleiding gaan volgen bij Synergos in Amersfoort. Ik ben daar afgestudeerd als Haptotherapeut en als Trainer / Coach.

Wat ik belangrijk vind is dat mensen weer vanuit hun eigen kracht en vermogen gaan leven en zo leren vertrouwen op hun eigen innerlijke kompas. Dat ik die verrijking mag meegeven maakt het vak mooi en boeiend. Verder blijf ik ontdekken en ontwikkelen op het gebied van werken met lichaam en geest om zo up-to-date te blijven in het vak van Haptotherapeut.

Ik werk hiervoor nauw samen met collega-haptotherapeuten; we houden elkaar scherp tijdens onder meer individuele coaching en door inter- en supervisies. Regelmatige bij- en nascholingen zorgen dat ik up-to-date blijf in het vak van haptotherapeut.